Om Ross W. Greene

Ross W. Greene, ph.d., er adjungeret lektor ved Institut for Psykologi på Virginia Tec. og adjungeret professor ved det naturvidenskabelige fakultet på University of Technology i Sydney. Han var i 20 år tilknyttet afdelingen for psykiatri på Harvard Medical School som klinisk lektor og grundlægger af Institut for Samarbejdsbaseret Problemløsning ved Afdelingen for Psykiatri på Massachusetts General Hospital.

Ross W. Greene anvendes ofte som konsulent ved såvel almindelige skoler som specialskoler, psykiatriske afdelinger, bofællesskaber, ungdomsinstitutioner og ungdomsfængsler. Han giver forelæsninger over hele verden.

Ross W. Greene har desuden skrevet en lang række videnskabelige artikler, kapitler i bøger og debatindlæg om effekten af Fælles Proaktiv Problemløsning, diagnosticering og behandling af børn og unge med adfærdsmæssige problemer, stress blandt lærere og om, hvordan lærer-elev-forholdet fungerer bedst.

Læs et interview med Ross W. Greene

Bøger om emnet

Ross W. Greene har skrevet tre bøger om emnet:

Det eksplosive barn  er en generel indføring i Samarbejdsbaseret Problemløsning og især målrettet forældre og pædagoger.

Fortabt i skolen giver lærere og pædagoger konkrete værktøjer i hverdagen.

Opdragelse uden skældud er til børnefamilier, der ønsker færre konflikter i hverdagen.

Læs mere om Ross W. Greenes bøger her.

Du kan læse mere om Ross W. Greene og hans filosofi her: http://www.livesinthebalance.org/

Læs mere om Ross W. Greenes metode Fælles Proaktiv Problemløsning.