Bøger

Forlaget Pressto har udgivet Ross W. Greenes tre bøger, der er oversat til dansk.

Alle bøger vil kunne købes med rabat i forbindelse med Ross W. Greenes kursus. Kursusprisen er 250,- kr. pr. stk. inkl. forsendelse mod normalt 299,- kr. eksl. forsendelse. Altså en rabat på næsten 100 kr. pr. bog.
Bøgerne sendes, så snart kursusafgiften er betalt.

Læs mere om bøgerne:

Det eksplosive barn er resultatet af Ross W. Greenes mange års forskning i, hvordan hyperaktive eller eksplosive børn kan hjælpes. I det daglige samspil med andre børn eller voksne reagerer de tit ved at eksplodere, når omverdenens krav og forventninger bliver ”for meget”. Fælles Proaktiv Problemløsning (tidligere kendt som Samarbejdsbaseret Problemløsning) er den første pædagogiske metode, der effektivt og synligt hjælper denne gruppe børn og unge. Ross W. Greenes erfaringer er her omsat til en praktisk brugsbog med masser af eksempler og konkrete anvisninger på, hvordan man praktiserer metoden i hverdagen, og bogen henvender sig til alle, der er i kontakt med udfordrede og udfordrende børn – herunder også børn, der reagerer ved at trække sig ind i sig selv og ”implodere”.

Læs Bo Hejlskov Elvéns forord til bogen.
Læs mere om Det eksplosive barn på Forlaget Presstos hjemmeside.

Fortabt i skolen er en bog for lærere, pædagoger og forældre, der står magtesløse over for børn med adfærdsmæssige problemer og  udfordringer i skolen.

På baggrund af mange års forskning har Ross W. Greene udviklet en ny og anderledes pædagogisk metode – Fælles Proaktiv Problemløsning (tidligere Samarbejdsbaseret Problemløsning) – til ikke alene at takle, men også at hjælpe børn med adfærdsproblemer. Grundantagelsen er, at børnenes adfærdsmæssige udfordringer skyldes, at de ikke mestrer en række kognitive færdigheder og sociale kompetencer. Ved at kortlægge de manglende færdigheder og derefter målrettet lære børnene at mestre dem eller kompensere for dem, ændres disse børns adfærd i løbet af kort tid mærkbart i positiv retning.

Læs mere om Fortabt i skolen på Forlaget Presstos hjemmeside.

Opdragelse uden skældud giver konkrete redskaber til, hvordan man håndterer børns udfordringer og ønsker ved at samarbejde med barnet og dermed foregribe, at der opstår opslidende konflikter og skænderier.

Redskaberne i bogen bliver brugt af tusindvis af forældre, og kan få dagligdagen til at køre.
I “Opdragelse uden skældud” lærer du, hvordan du lytter og spørger ind til barnets problemer og ønsker. Hvordan du præsenterer dit eget perspektiv og opnår en realistisk, integreret løsning. Redskaberne i bogen er guld værd for barnet og teenageren, når barnet senere i livet bliver mødt med samfundets krav og forventninger om samarbejde og konstruktiv konfliktløsning.

Læs Bo Hejlskovs forord til bogen.

Læs mere om Opdragelse uden skældud på Forlaget Presstos hjemmeside.